Welkom bij Tap & Joy - Vernieuw uw Drankenassortiment op een duurzame manier!

De nummer 1 van Nederland in wijnen op fust!


Ben je een cateraar...?

Dan zijn de wijntaps van Tap & Joy het gemak waar jij naar op zoek bent! Sluit gemakkelijk en snel overal wijnfusten aan op een van onze wijntaps en voorzie iedereen in no-time van een heerlijk glaasje wijn! Alles voor de perfecte beleving. 

Voor mooie feesten en partijen

Grote feesten, veel gasten en een hoop geregel. De wijntaps van Tap & Joy zijn bedacht om catering klussen zorgeloos en soepel te laten verlopen. Bespaar jouw personeel tijd met het bijvullen van koelkasten, het opruimen van lege wijnflessen en het ‘grijpen naar de fles’. Gebruik deze tijd liever om gasten te helpen en het iedereen naar de zin te maken. Organiseer het perfecte feestje samen met Tap & Joy. Proost op een mooie dag met wijnen en bubbels uit onze taps! 

USP’s

√ Rijk assortiment aan wijnen en spritz  

√ Efficiënt en praktische aansluiting 

√ Duurzame, lichtgewicht fusten (20L)

√ Gemakkelijk vervoerbaar 

√ Lekkere wijn, lang houdbaar

√ Betaalbaar inkopen  

Bijzonder evenement? Vind de perfecte wijn

Het uitgebreide wijnassortiment van Tap & Joy bestaat uit heerlijke witte wijnen, rode wijnen, rosé’s en bubbels voor élke gelegenheid. De wijnen worden geleverd in circular-by-design, recyclebare, duurzame KeyKeg-fusten. Deze fusten waarborgen de smaak én kwaliteit van de wijnen tot maanden na het aansluiten van het fust. Ook zijn de wijnfusten (20L) van Tap & Joy licht in gewicht, ideaal voor een cateraar die vaak op verschillende locaties moet zijn. 

Wijn op tap, dat is pas gemak!

Eenmaal op locatie staan de KeyKegs je met alle gemak bij. De eenvoudig verplaatsbare en aan te sluiten wijntaps en wijnfusten zijn zo geïnstalleerd en voor je het weet kun je iedereen binnen een mum van tijd van een wijntje voorzien. Laat het sjouwen met dozen wijn en inruimen en bijvullen van koelkasten voorgoed achter je. Serveer snel en gemakkelijk ieder wijntje in perfecte conditie. Gekoeld, op kamertemperatuur of met een bruisende bubbel; het perfecte drankje, altijd binnen handbereik. Nieuwsgierig? Lees meer over onze oplossing voor cateraars bij de veelgestelde vragen. Wijn op tap, is gemak! 

Proeven, proberen, proosten (H2)

Als cateraar wil je dat iedereen voldaan vertrekt, tevreden terugkijkend op een goed georganiseerde middag of avond. Om dit voor elkaar te krijgen moet alles wel op en top verzorgd zijn. Tap & Joy begrijpt dat je eerst even kennis wilt maken en onze wijnen wilt proeven, voordat je deze serveert. Want alleen met kwaliteit maak jij onderscheid. Daarom nodigen we je graag uit op een van onze proeflocaties, zodat jij onze topwijnen kunt ontdekken en ervaren. Meer weten? Neem contact met ons op!