Welkom bij Tap & Joy - Vernieuw uw Drankenassortiment op een duurzame manier!

De nummer 1 van Nederland in wijnen op fust!


Wie zijn wij?

Over Ons: Team Tap & Joy

Welkom bij Team Tap & Joy! Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in de kop van Noord-Holland, gespecialiseerd in de import van wijnen, prosecco’s en Spritz Aperitivo in fusten. Onze passie voor kwaliteitswijnen en innovatieve verpakkingen vormt de kern van ons bedrijf.

Onze Geschiedenis

Tap & Joy is ontstaan uit een rijke geschiedenis van innovatie en doorzettingsvermogen. Het idee kwam tot leven tijdens de ontwikkeling van de KeyKeg-verpakking door de familie Veenendaal. Deze revolutionaire verpakking wordt wereldwijd geproduceerd en gebruikt, en heeft de manier waarop wijnen en andere dranken worden verpakt en gedistribueerd, veranderd.

Hoewel we het bedrijf KeyKeg door de financiële tegenslagen van de Coronaperiode hebben moeten overdragen aan een investeerder, blijft onze missie om de wereld beter achter te laten dan we hem hebben aangetroffen voortleven. Onze ervaringen en de waardevolle relaties die we in de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd, vormen de basis van Tap & Joy.

Onze Missie

Bij Tap & Joy geloven we in duurzaamheid en kwaliteit. Met ons concept willen we de wereld van wijnliefhebbers in Nederland en België kennis laten maken met de voordelen van wijnen van de tap. Door gebruik te maken van de innovatieve KeyKeg-verpakking, bieden we een milieuvriendelijk alternatief dat de kwaliteit van de wijnen behoudt.

Ons Assortiment

Dankzij ons uitgebreide netwerk van meer dan 400 wijnhuizen wereldwijd, kunnen we een divers en hoogwaardig assortiment aanbieden. Samen met een bevriend vinoloog hebben we zorgvuldig de beste wijnen geselecteerd die perfect passen bij onze visie.

Ons Team

Wij zijn Anita en Martijn, en samen met onze kinderen zetten we ons in om Tap & Joy tot een succes te maken. Ons doel is om heel Nederland kennis te laten maken met de unieke ervaring van wijnen van de tap. We nodigen u uit om samen met ons op ontdekkingstocht te gaan in de prachtige wereld van wijnen.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om ons assortiment te ontdekken. Wij staan klaar om u te begeleiden in uw keuze en u te laten genieten van onze heerlijke wijnen.

Dank u voor uw interesse in Tap & Joy. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze familie van wijnliefhebbers!

 

Team Tap & Joy