Welkom bij Tap & Joy - Vernieuw uw Drankenassortiment op een duurzame manier!

De nummer 1 van Nederland in wijnen op fust!


Ben je een weddingplanner...?

Dan biedt Tap & Joy jou de perfecte oplossing voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Met onze handige wijntaps, serveer je in een handomdraai de lekkerste wijnen of bubbels. Snel, simpel, smaakvol. Met liefde gemaakt, vers van de tap.

Voor een zorgeloze, bruisende bruiloft

De wijntaps van Tap & Joy zijn de ideale oplossing voor drukbezochte bruiloften en huwelijksfeesten. Barpersoneel werkt snel en efficiënt, doordat het niet nodig is om telkens ‘naar de fles te grijpen’. Zo weet je zeker dat alle gasten snel geserveerd worden - of zélf hun wijntjes schenken - en zich zorgeloos kunnen richten op vieren en feesten. Als weddingplanner heb je al genoeg aan je hoofd. Tap & Joy is jouw partner voor het organiseren van de perfecte bruiloft. Koop nu een wijntap en test Tap & Joy – uiteraard in combinatie met onze heerlijke wijnen en bubbels. Ontdek het gemak van wijn op tap!

USP’s

√ Uitgebreid wijn en bubbel assortiment

√ Snel, simpel en praktisch in gebruik

√ Duurzame, lichtgewicht fusten (20L)

√ Heerlijke smaak, lange houdbaarheid

√ Eenvoudig en betaalbaar inkopen

√ Simpel en snel serveren

Huwelijksfeest? Ontdek onze waanzinnige wijnkaart!

Tap & Joy biedt een uitgebreid assortiment aan uitstekende witte wijnen, rode wijnen, rosé wijn en sparkling bubbels voor huwelijks- en bruiloftsfeesten. Alle wijnen worden geleverd in een recyclebare en circulaire verpakking, de KeyKeg. Deze unieke, duurzame, lichtgewicht fusten (20L) houden wijnen vers en smaakvol. Zelfs een geopend fust is maandenlang te gebruiken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de wijn.

Wijn op tap, dat is pas gemak!

De KeyKegs sluit je eenvoudig aan op een wijntap van Tap & Joy. De wijntaps beschikken over meerdere tapkranen, zodat je eenvoudig verschillende soorten wijn aansluit. Uiteraard zijn de taps zo ontworpen dat wijn altijd in de meest perfecte condities geserveerd wordt – afgesteld op de karakters van elk wijntje. Onze wijntaps zijn een graag geziene gast op elke bruiloft. Ontdek de verschillende wijntaps van Tap & Joy en maak jouw aanbod feestelijk compleet. Meer weten over de voordelen van werken met Tap & Joy? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen en ontdek het gemak van wijn op tap!

Proeven, proberen, proosten

Een huwelijksfeest moet perfect zijn. Elk detail telt. We begrijpen dus heel goed dat je, voordat je een keuze maakt voor één van onze wijnen, als weddingplanner eerst de wijn wilt proeven. Tap & Joy heeft voor diverse wijnen uit ons aanbod proefmonsters beschikbaar. Ook kun je langskomen op één van de proeflocaties om zelf proef op de som te nemen. Wil je een proeverij plannen? Laat het ons weten. Samen vinden we altijd een passende oplossing.