Welkom bij Tap & Joy - Vernieuw uw Drankenassortiment op een duurzame manier!

De nummer 1 van Nederland in wijnen op fust!


Ben je een restaurant...?

Tap & Joy biedt de uitkomst om de drukke en hectisch avonden soepel te laten verlopen. Wijn snel, gemakkelijk en vlekkeloos inschenken op een opgeruimde nette bar? De wijntaps van Tap & Joy maken dit mogelijk! Vergeet een bar vol lege of halflege flessen en uitpuilende glasbakken, onze wijnfusten zijn de oplossing voor geweldige gastvrijheid! 

Voor een zorgeloos, smaakvol diner

Met de wijntaps van Tap & Joy in jouw restaurant verlopen lunches, diners, feesten en partijen soepeler dan ooit. De wijntaps besparen ruimte, zijn efficiënt en weren onnodige derving. Door het niet hoeven pakken en openen van wijnflessen bespaar je tijd en heb je meer ruimte achter de bar. Creëer rust en overzicht op de werkvloer, zodat jouw personeel gasten de tijd en aandacht kan geven die zij verdienen. Gastvrijheid staat in een hoog vaandel in elk restaurant. Met de wijntaps van Tap & Joy zorg jij voor een unieke, persoonlijke beleving voor elke gast in jouw restaurant. 

USP's

√ Uitgebreid aanbod aan mooie wijnen 

√ Efficiënt gebruik

√ Duurzame, lichtgewicht fusten (20L)

√ Lang houdbare wijn 

√ Simpel en betaalbaar inkopen 

√ Optimale service

Borrels, lunches en diners? Dit is onze wijnkaart 

Op de wijnkaart van Tap & Joy vind je een uitgebreid assortiment aan uiteenlopende, mooie, spannende en bruisende wijnen die niet op de wijnkaart van jouw restaurant mogen ontbreken. De wijnen worden door Tap & Joy geleverd in unieke KeyKegs, duurzame, circular-by-design fusten. Het unieke ontwerp van de fusten garandeert maandenlange houdbaarheid, zónder dat dit ten koste gaat van smaak en kwaliteit. Deze lichtgewicht fusten (20L) zijn bovendien volledig recyclebaar. Lege fusten gooi je dus met hetzelfde gemak in de plasticbak. Met de wijntaps van Tap & Joy laat je volle glasbakken, verspilling en derving van wijn achter je en proosten jouw gasten feestelijk en duurzaam op een onvergetelijk bezoek aan jouw restaurant. 

Tap topwijnen!

Door het moeiteloos aansluiten en ontkoppelen van de wijnfusten van Tap & Joy zijn fusten snel verwisseld en kan de aandacht van jouw personeel snel terug naar jouw gasten. Tap & Joy biedt een ruim assortiment aan verschillende wijntaps. Of het nu om een gekoeld wit wijntje, een mooi warme rode wijn of zelfs sprankelende bubbels gaat, alle wijntaps zijn speciaal ontworpen te voldoen aan de ideale conditie van elke wijn. Benieuwd naar ons wijnassortiment? Bekijk hier alle wijnen van Tap & Joy! 

Proeven, proberen, proosten

Als restaurant wil je het liefst dat elke gast met een glimlach en een fijne beleving jouw restaurant verlaat. Alles moet tot in de puntjes kloppen. Het eten, maar zéker ook de wijnen. Daarom biedt Tap & Joy de mogelijkheid om onze wijnen voor te proeven. Kom gezellig bij ons langs of krijg proefmonsters toegestuurd. Nieuwsgierig naar onze wijnen? Boek dan snel een proeverij bij een van onze proeflocaties.