Welkom bij Tap & Joy - Vernieuw uw Drankenassortiment op een duurzame manier!

De nummer 1 van Nederland in wijnen op fust!


Ben je een kroeg of café...?

Met de wijntaps van Tap & Joy verlopen al jouw kroegavonden soepel, georganiseerd en vooral gezellig. Vergeet chaotische barren vol met lege flessen, doppen en kurken die kwijt zijn en de eeuwige strijd met de kurkentrekker. Simpel en snel schenk jij uit een van onze wijntaps moeiteloos voor iedereen een heerlijk wijntje in. 

Voor ultieme gezelligheid aan de bar

Enkel bieren van de tap is verleden tijd. Met de wijnfusten van Tap & Joy komen de lekkerste wijnen in een handomdraai met net zoveel gemak uit de tap. Barpersoneel hoeft zich niet langer bezig te houden met het legen van overvolle glasbakken, zoeken naar kurken of het opruimen van rommelige barren. De wijntaps van Tap & Joy zijn efficiënt en besparen ruimte, wat zorgt voor meer tijd en aandacht voor de gast. Of het gaat om wit, rood of een bruisend glaasje bubbels, de wijntaps van Tap & Joy bieden overal een oplossing voor. Benieuwd? Koop een van de wijntaps van Tap & Joy en ontdek het gemak van wijnen op tap! 

USP’s

√ Uitgebreid wijnassortiment

√ In een handomdraai geserveerd 

√ Duurzame, lichtgewicht fusten (20L)

√ Lange houdbaarheid aangesloten fusten 

√ Makkelijk besteld en ingekocht 

√ Efficiënt en ruimtebesparend 

Volle kroeg? Geen lege glazen met onze wijntaps

Tap & Joy beschikt over een uitgebreid wijnassortiment met heerlijke witte wijnen, rode wijnen, rosé’s en bruisende bubbels. Onze wijnen worden geleverd in lichtgewicht fusten (20L) en zijn gemakkelijk aan aan te sluiten en te vervangen. De duurzame formule van de KeyKeg-fusten werkt met een circulair en recyclebaar systeem. Door deze luchtvrije, vacuümverpakking zijn aangesloten wijnfusten moeiteloos maandenlang houdbaar zónder dat dit ten koste gaat van kwaliteit en smaak! 

Voor ieder wat wils!

Tap & Joy heeft niet alleen een rijk assortiment aan wijnen, ook bieden we een breed assortiment aan wijntaps aan. Wijntaps kunnen naar wens beschikken over diverse tapkranen, elk geschikt voor een ander soort wijn. Elke tap is dus compleet afgesteld op jouw wensen en belangrijker nog: de favoriete drankjes van jouw gasten. Ontdek de gemakken van een goed gekoelde witte wijn of een mooi glas rood, met een handomdraai getapt uit de taps van Tap & Joy. Neem contact met ons op en ontdek het gemak van wijn op tap!

Proeven, proberen, proosten

Een oude, maar gouden horecaregel: lege glazen betekent gemiste omzet. Tap & Joy snapt dit als geen ander en denkt mee hoe jij jouw de ultieme kroegbeleving realiseert. Elke avond weer. Eerst even proberen? Tap & Joy beantwoordt graag al je vragen en nodigt je uit om de wijnen te komen proeven op een van de proeflocaties. Liever een proefpakket ontvangen? Vraag dan direct een van onze proefpakketten aan en voor je het weet staat er een wijntap bij jouw achter de bar!