Welkom bij Tap & Joy - Vernieuw uw Drankenassortiment op een duurzame manier!

De nummer 1 van Nederland in wijnen op fust!


Ben je een club of vereniging...?

Tap & Joy biedt dé oplossing voor ultiem gemak achter de bar van jouw vereniging of in de kantine van jouw (sport)club. Met onze smakelijke, wijnen en eenvoudige wijntaps kan iedereen met plezier een wijntje tappen. Vers uit de tap, dat is pas gemak! 

Laat elke overwinning heerlijk smaken

De wijntaps van Tap & Joy zijn ideaal voor verenigingen en clubs. Voorzie razendsnel iedereen van een wijntje met ultiem tap gemak. Met veel wisselend personeel en vrijwilligers achter de bar snappen we dat eenvoud en gemak een grote pré is bij een cluppie. Vergeet het ‘vergeten’ van het koud zetten van flessen wijn, het derven van aangebroken flessen en volle glasbakken met de wijntaps van Tap & Joy. Een bardienst draaien wordt zo een fluitje van een cent. Binnen een handomdraai heeft iedereen een wijntje of bubbeltje getapt. Koop vandaag nog een wijntap van Tap & Joy en proef de voordelen! 

USP’s

√ Toegankelijk wijnassortiment

√ Snel, simpel en praktisch in gebruik

√ Duurzame, lichtgewicht fusten (20L)

√ Lang houdbare wijnen

√ Goedkoop en simpel inkopen doen

√ Snel en simpel schenken

Derde helft of gezellige borrel? Wijnen, wijnen!

Tap & Joy heeft een uitgebreid wijnassortiment met voor elke gelegenheid toereikende keuzes. Deze keuzes betreffen zowel witte wijn, rode wijn, rosé, bubbels en zelfs een Aperol Spritz. Onze wijnen worden geleverd in een circulair-by-design, recyclebare verpakking, de KeyKeg. Deze duurzame, lichtgewicht fusten van 20 liter zijn eenvoudig en praktisch in gebruik. Het design van de fusten garandeert een maandenlange houdbaarheid, mét behoud van smaak en kwaliteit. Lege fusten kunnen na gebruik samen met al het andere plastic afval gerecycled worden. Ideaal dus! Derving van wijn is ook geen probleem meer. Een aangesloten fust blijft maandenlang goed en lekker! Zo smaakt elke overwinning nét zo lekker.

Wijn op tap, dat is pas gemak!

Door het gemakkelijke concept van de KeyKegs kan iedereen simpel en zonder stress een wijnfust vervangen. De wijntaps kunnen naar wens over meerdere tapkranen beschikken en zijn ontworpen om elk wijntje in ideale conditie te schenken. Stel je voor, een lekkere koude witte wijn direct naast een mooie ongekoelde rode wijn - en dat op één tap. Achter de bar staan was nog nooit zo gemakkelijk. Check snel onze verschillende wijntaps en maak jouw bar compleet! Heb je vragen? Lees dan snel verder bij onze veelgestelde vragen of neem contact op met Tap & Joy. 

Proeven, proberen, proosten

Een wijntap is nieuw en misschien best een beetje spannend. We begrijpen dat je als vereniging of club weloverwogen keuzes maakt. Maar, we weten ook dat Tap & Joy het verenigingsleven makkelijker maakt én betaalbaar houdt. Kom geheel vrijblijvend een keertje bij ons langs, ontdek alle voordelen van Tap & Joy en proef onze heerlijke wijntjes. Laat je liever een proefpakket bezorgen? Dan sturen wij jouw vereniging graag een wijnpakket toe. Laat het ons weten!