Welkom bij Tap & Joy - Vernieuw uw Drankenassortiment op een duurzame manier!

De nummer 1 van Nederland in wijnen op fust!


Ben je een hotel...?

Dan voorziet Tap & Joy jou van de ideale oplossing om feesten, borrels en diners vlekkeloos te laten verlopen. Serveer in een handomdraai de lekkerste wijnen direct uit een van onze handige wijntaps. Volle glasbakken, verkeerd ingeschonken glazen en rommelige barren zijn vanaf nu verleden tijd.

Voor een optimale beleving van gasten

De wijntaps van Tap & Joy zijn perfect voor hotels om borrels en diners soepel en stijlvol te laten verlopen. De wijnfusten zijn efficiënt, gemakkelijk en verminderen verspilling. Vergeet het ‘grijpen naar de fles’. Barpersoneel hoeft geen lege of aangebroken flessen wijn meer op te ruimen. De taps van Tap & Joy zorgen voor nette, opgeruimde en vooral georganiseerde barren, resulterend in een nette, fijne uitstraling. Daar heffen jouw gasten graag het glas op! Creëer rust in de werkomgeving, zodat jouw personeel de volledige aandacht aan gasten kan geven voor een optimaal avondje uit. Ontdek de voordelen van wijn op tap! 

USP's

√ Uitgebreid wijnassortiment

√ Efficiënt gebruik

√ Duurzame, lichtgewicht fusten (20L)

√ Lange houdbaarheid die smaak waarborgt 

√ Eenvoudig en betaalbaar inkopen

√ Snelle service

Borrel, diner en feestje? Dit is onze wijnkaart

Tap & Joy heeft een uitgebreide wijnkaart, toereikend voor alle uiteenlopende aspecten die jij als hotel aanbiedt. De wijnen worden geleverd in zogeheten KeyKegs, een recyclebare, circulair-by-design verpakking. In deze duurzame, lichtgewicht fusten (20L) blijven wijnen lang houdbaar mét behoud van smaak. Derving en verspilling van wijn is voor jouw hotel niet langer een vervelende kostenpost met de wijntaps van Tap & Joy. 

Gemak op tap!

De KeyKegs van Tap & Joy zijn gemakkelijk in gebruik. De fusten sluit je eenvoudig aan en verwissel je met hetzelfde gemak. Met de verschillende soorten wijntaps uit ons assortiment is er genoeg aanbod dat perfect aansluit op jouw feesten, partijen en service. De wijntaps beschikken over meerdere tapkranen, allemaal afgestemd en ontworpen op de wijn die jij serveert. Met ingebouwde druk- en temperatuur regelaars zorgen wij dat de wijn perfect uitgeserveerd wordt. Gefocust en gericht op de optimale beleving van jouw gasten. Nieuwsgierig naar ons concept? Ontdek ons ruime assortiment aan wijnen, bubbels en wijntaps en beleef het zelf!  

Proeven, proberen, proosten

Als hotel wil je dat elke aangelegenheid zorgeloos, feestelijk en smaakvol verloopt. Tap & Joy snapt dit volledig en biedt daarom de optie om de wijnen eerst voor te proeven voordat je ze serveert. Er zijn diverse wijnen uit het assortiment beschikbaar in het proefpakket. Benieuwd? Laat een van onze proefpakketten bezorgen of kom gezellig langs op een van onze proeflocaties en kom meer te weten over Tap & Joy. Zet nu de eerste stap naar een klinkende samenwerking.