Welkom bij Tap & Joy - Vernieuw uw Drankenassortiment op een duurzame manier!

De nummer 1 van Nederland in wijnen op fust!


Gezelligheidsdier die een thuistap wil?

Een wijntap in huis is de oplossing waar je als wijnliefhebber stiekem wel eens over gedroomd hebt. Zeg vaarwel tegen het kopen van dure wijnen in winkels en het tillen van zware dozen wijn. Met een wijntap van Tap & Joy in jouw huis verdwijnen al deze ongemakken als sneeuw voor de zon. Kies voor gemak met een Tap & Joy wijntap! Proost!

Waarom jij een wijntap nodig hebt

Wees eens eerlijk. Niets is lekkerder dan een goed wijntje, na een lange werkdag. Maar, voordat je op de bank kunt ploffen komt daar best nog wel iets bij kijken. Het begint al bij een lekkere fles wijn uitzoeken, het liefst in de aanbieding natuurlijk. Mocht je een klein voorraadje willen sta je al snel met twee dozen wijn op een parkeerplaats, onhandig naar je autosleutels te zoeken. Zit je lekker een avondje alleen op de bank, twijfel je weer om die fles open te maken… Ook zonde als de fles niet op tijd opgaat en je de rest weg moet gooien. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de tripjes heen en weer naar de glasbak na een gezellig feestje. Die problemen zijn met Tap & Joy voorgoed voorbij!

Voor een avondje op de bank of een groot feest!

De wijntaps van Tap & Joy zijn de perfecte oplossing voor iedereen die van een goed glas wijn houdt, zonder kopzorgen - óf grote wijnkelder. We beschikken over een ruim assortiment aan diverse kwaliteitswijnen: van wit, rood tot rosé en zelfs een bubbeltje voor de feestelijke gelegenheden. De wijnen worden geleverd in KeyKeg-fusten. Circular-by-design, recyclebare fusten die een maandenlange houdbaarheid en perfecte smaak van wijn garanderen! De lichtgewicht KeyKegs hebben een inhoud van 20L en zijn eenvoudig te verplaatsen. En ook het aansluiten is een fluitje van een cent. Altijd het perfecte wijntje op tap. Dát is nog eens lekker thuiskomen.

USP's

√ Uitgebreid wijnassortiment

√ Gemakkelijk in gebruik 

√ Geen glasafval 

√ Lange houdbaarheid 

√ Eenvoudig en betaalbaar inkopen

√ Thuisbezorgd 

Wijn op tap, dat is pas gemak!

Tap & Joy biedt naast een rijk assortiment aan diverse mooie wijnen ook verschillende wijntaps aan. WIl je thuis kunnen kiezen uit een witte wijn, rode wijn of rosé - helemaal naar jouw smaak? Of is één tapkraan genoeg? Samen komen we er altijd uit. We hebben zelfs ‘party pump’ aansluitingen voor feesten en partijen. Want een wijntje smaak nog veel lekkerder, als je deze samen drinkt! Meer weten? Kijk snel bij ons assortiment aan wijntaps

Proeven, proberen, proosten

Wij snappen goed dat een aankoop van een wijntap en fusten best een ‘investering’ is voor thuis. Daarom nodigen wij je graag uit op onze proeflocatie om al je vragen te beantwoorden en onze heerlijke wijnen te laten proeven. Neem snel contact op en ontdek het gemak van een lekker wijntje uit de tap, gewoon bij jou thuis!