Welkom bij Tap & Joy - Vernieuw uw Drankenassortiment op een duurzame manier!

De nummer 1 van Nederland in wijnen op fust!


Ben je een eventmanager...?

Bij het organiseren van een druk bezocht festival of evenement moet je met alles rekening houden. Tap & Joy staat je graag bij en verlicht de werkdruk. Voorkom lange wachtrijen bij de barren en ongeduldige bezoekers. Met wijntaps van Tap & Joy zorg je dat iedereen in no-time een heerlijk drankje in handen heeft om volop te genieten van het evenement. Handjes op de tap, voetjes van de vloer!

Voor de ultieme ervaring

Met het gebruik van de wijntaps van Tap & Joy op jouw evenement, ervaar je hoe soepel en gemakkelijk gasten aan de bar voorzien worden van een drankje. Een rij, is er niet meer bij. De wijntaps zijn efficiënt en praktisch. Geen overvolle koelingen met wijnflessen, uitpuilende glasbakken of rommelige barren. Met een wijntap van Tap & Joy blijft de bar net en strak en tap je elk wijntje met groot gemak, gekoeld of op kamertemperatuur. Bezorg bezoekers een onvergetelijke dag vol genot en niet te vergeten, een vol glas. 

USP's

√ Rijk assortiment aan mooie wijnen, bubbels en L'Aperitivo Spritz   

√ Efficiënt en praktische aansluiting 

√ Duurzame, lichtgewicht fusten (20L)

√ Gemakkelijk vervoerbaar 

√ Simpel en snel fusten vervangen 

√ Betaalbaar inkopen  

Zon, drankjes en genot

Het assortiment van Tap & Joy biedt een ruime keuze aan verschillende wijnen en bubbels en zelfs een premix Spritz Aperitivo - al jaren één van de meest populaire zomerdrankjes. Deze heerlijke smaakmakers serveer je in een handomdraai met onze wijntaps. De taps zijn zo afgesteld dat elk drankje optimaal geserveerd wordt. Heerlijk handig! Onze wijnen, bubbels en specials worden geleverd in KeyKeg-fusten (20L). Deze lichtgewicht fusten zijn circular-by-design en recyclebaar. Het unieke design zorgt voor het behoud van smaak en kwaliteit en een extra lange houdbaarheid. Oók bij aangesloten fusten. Vergeet sjouwen met dozen wijn, koelingen inruimen en bijvullen en overvolle glasbakken! 

Ultiem tapgemak!

Ontdek ultiem tap gemak! Bezorg iedereen een fantastische dag met de wijntaps van Tap & Joy. Zowel bezoekers als jouw personeel. Door het eenvoudig en gemakkelijk aansluiten van de fusten aan de wijntaps komt jouw personeel geen handen tekort. Vergeet het mixen van een Aperol Spritz en veel beweging achter de bar. Met een wijntap van Tap & Joy heb je zelfs de grootste dorstige drukte moeiteloos onder controle. Een lekkere koude bubbel, direct naast een heerlijk rood wijntje op kamertemperatuur, of een overheerlijke Spritz Aperitivo zo uit de tap? Tap met plezier, tap met gemak, Tap & Joy. 

Proeven, proberen, proosten

Een geweldig, soepel en zorgeloos evenement, zonder chaos en klagende klanten: het is de droom van elke eventmanager. Laat Tap & Joy je helpen deze droom te realiseren. Maak snel een afspraak op een van onze proeflocaties en ontdek onze wijnen en bubbels. Erg druk en wil je liever een proefpakket ontvangen? Neem dan snel contact met ons op en vraag een proefpakket aan.