Welkom bij Tap & Joy - Vernieuw uw Drankenassortiment op een duurzame manier!

De nummer 1 van Nederland in wijnen op fust!


Bezorgen & Retourneren

Bezorg- en retourbeleid van Tap & Joy

Laatst bijgewerkt: 30 Oktober 2023

  1. Bezorging

1.1 Levertijden

Tap & Joy streeft ernaar om uw bestelling binnen 4 werkdagen na uw aankoop te leveren. Houd er rekening mee dat onze producten per fust worden geleverd en elk fust weegt 20 kg. De levertijd kan variëren afhankelijk van uw locatie en andere factoren, maar we doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

1.2 Leveringsadres

Zorg ervoor dat u bij het plaatsen van uw bestelling een nauwkeurig leveringsadres opgeeft. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of verlies van goederen als gevolg van onjuiste of onvolledige adresinformatie.

1.3 Leveringsschade

Mocht u bij ontvangst van uw bestelling schade aan de fusten opmerken, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen samen met u stappen ondernemen om de situatie op te lossen.

  1. Retourneren

2.1 Geopende fusten

Helaas kunnen geopende fusten niet worden geretourneerd. Vanwege de aard van onze producten en de mogelijke blootstelling aan externe factoren na opening, kunnen we geopende fusten niet opnieuw accepteren. Zorg ervoor dat u tevreden bent met uw aankoop voordat u de fusten opent.

2.2 Defecte of verkeerd geleverde producten

Indien u een defect product heeft ontvangen of per ongeluk het verkeerde product heeft gekregen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen door u een vervangend product te sturen of u terug te betalen.

  1. Contact

Voor eventuele vragen over ons bezorg- en retourbeleid, neem contact met ons op.

We waarderen uw zakendoen met Tap & Joy en streven ernaar om uw bestel- en leveringservaring zo probleemloos mogelijk te maken.